For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Agjent i shitjes ne Teren

  • Agjent i shitjes ne Teren
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 19, 2020
Skadimi : March 31, 2020
Lokacioni : Prishtinë

ACN – Shtëpia e Efiçiencës

Kompania ACN NTP, me seli ne Fushë Kosovë, e specializuar në shitje dhe instalim të paisjeve për klimatizim-ventilim dhe ndriçim, përfaqsues ekskluzivpër brendet MIDEA dhe V-TAC , kërkon:

Agjent i Shitjes ne Teren

Përgjegjësitë kryesore:

Te kete pervoj pune si Agjent Tregtar

Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë

Zbaton planin e parashikuar të shitjes

Analizon prezencën e produkteve në treg

Përcjell konkurrencën në treg

Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë

Te jetë I përgjegjshem në orar të punës

Raporton në baza ditore menaxhmentit të lartë

Të asistoj kolegët në punë ( showroom )

Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes

Kualifikimet:

Të jetë pozitiv dhe I motivuar për punë,

Të ketë patentë shoferin kat. B

Njohuria e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate është perparësi,

Përvojë pune së paku një vit në shitje,

Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi

Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit

Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup

Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve

Mosha : 20 deri 35 vjet

Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibilitet

 Procedura e Aplikimit: 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: gj@acn-ks.com, si dhete ceket pozita e aplikimit.

Në intervisë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisioni për pranim ,

Ju mirëpresim “ ACN “

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top