For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Agjent i shitjes (ambulantiv)

  • Agjent i shitjes (ambulantiv)
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 16, 2020
Skadimi : March 13, 2020
Lokacioni : Ferizaj

Shpallje për vend pune !

Pozita : Agjent i shitjes (ambulantiv) në tërë territorin e Kosovës të pjesëve të ujesjellesit dhe sanitarisë.

Detyrat: 

-Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë.

-Përkujdesje për rritjen e shitjes në pikat e caktuara.

-Vizita të rregullta të klientëve.

-Përcjellje dhe raportim për konkurrencën dhe trendet e tregut.

Kualifikimet e kërkuara:

-Së paku 1 vit përvojë pune në këtë pozitë (për mallëra hidrosanitar).

-Patent shoferin kategoria B.

-Shkathtësi të mira komunikuese dhe negociuese.

-Mosha e preferuar 28-37 vjeç.

-Aplikantët të jenë nga qyteti i Ferizajit.

Te gjithe te interesuarit duhet te aplikojne ne zyret e kompanise EKO.

Adresa: Magjistrala Prishtine-Shkup, ne Ferizaj. (afer Hib Petrol)

ekoshpk@hotmail.com 

Tel. +383 49 604 387

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top