For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Agjent/e të Thirrjes për Gjuhën Italiane (20) dhe

  • Agjent/e të Thirrjes për Gjuhën Italiane (20) dhe
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 30, 2020
Skadimi : May 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Smartcom hap konkurs pune me punësim të menjëhershëm si dhe mundësohet puna nga shtëpia.

Pozitat e lira:

20 Agjent/e të thirrjes per gjuhen italiane

20 Agjent/e të thirrjes per gjuhen gjermane

Kualifikimet:

Njohja e mirë e gjuhës Gjermane (obligative pervoje pune ne outbound)

Njohja e mire e gjuhes Italiane

Përgjegjësitë:

Fleksibil në orar të punës

Aftësi të mira komunikuese

Aftësi në punë grupore

Tjera

Rrogë mbi mesatare

Bonuse në bazë të performancës në punë

Kontratë sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës

Kandidatët e interesuar le të na kontaktojnë përmes numrit 049 615620

Viber/WhatsApp : +38349615620

Lokacion(et) e punës

Prishtinë – rr.Nazim Gafurri (rrugës për Gërmi)

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 



Lokacioni
Post your rating


Top