For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Administratore, Agjent & Gazetare

  • Administratore, Agjent & Gazetare
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 30, 2020
Skadimi : June 10, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kërkohet Agjent Imobilare

– Administratore(F)

– Agjent(F)

– Gazetare(F)

Me Eksperience

Të komunikuara, Energjike, të vendosura

Dhe të punoj në grup

Gjinia femerore

Vendodhja: Prishtinë

Pagesa: Paga kompetitive

Përshkrimi i punës: Standarte sipas pozicionit

Benefite:

Mundësi Karriere

Pagesa mujore + Benefite

Kontratë pune e rregullt, me siguracione

Trajnim perpara dhe gjate punesimit nga profesioniste

Siguracione të mbuluara nga punëdhënësi

Dergoni CV-n tuaj ne adresen: Jeti-shpk@hotmail.com

ose ne numrin e tel: +38348433413

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top