For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Shpallje Paluajtshmëri Lokale

900m2 – Lokal me qira në Fushë Kosovë

€3,000.00

  • 900m2 – Lokal me qira në Fushë Kosovë
  • 900m2 – Lokal me qira në Fushë Kosovë
  • 900m2 – Lokal me qira në Fushë Kosovë
Përshkrimi
Çmimi : €3,000.00
Lloji : Qera
Data : January 28, 2020
Gjendja : Përdorur
Lokacioni : Fushë Kosovë

Lokali gjendet në Fushë Kosovë afër Mobin-it. Lokali ka gjithsej 2 kate nga 450m2, ku kati 1-rë ka lartësi 4m ndërsa kati 2-të lartësi prej 3m. Lokali ka ndricim të lartë natyral, ka pamje nga rruga kryesore dhe hapësirën shumë të përshtatshme edhe për shoëroom dhe ngorhje qëndrore me dru.

Lokali është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afarasite si: Zyre, Call Center, Depo etj.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating

Shpallje të ngjashme

Top