For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

8 – Vende të lira të punës

  • 8 – Vende të lira të punës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 15, 2020
Skadimi : April 14, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës në Prishtinë dhe Vushtrri

Arkitekt/e,  

Dizajner Interieri,

Shitës/e,

Inxhinier i Matjeve,

Monter,

Mirëmbajtës,

Recepsioniste

Inxhinier i Maqinerisë

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

Të ketë paraqitje profesionale,

Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,

Përvojë së paku 2 vite

Njohuri të gjuhës angleze.

Përvojë të gjerë me ArchiCAD dhe Microsoft Office.

Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.

Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.

Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top