For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

7 Vende të lira pune

  • 7 Vende të lira pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 6, 2020
Skadimi : April 5, 2020
Lokacioni : Shkabaj

Konkurs për vende të reja pune per keto pozita:

Shites Ambullantiv-2 vende

Merchendaising-3 vende

Puntor ne Administrat-1 vende

Burime Njerzore -1 vend

Kualifikimi per vendet e punes

Diploma e shkolles se mesme obligative,

Diploma e fakulltetit e preferuar,

Pervoja punes se paku 1 vite obligative.

Kandidatet duhet te posedojn patent shoferi te kategoris B.

1.Shites Ambullantiv-Pershkrimi I punes

Vizitat e regullta ditore tek pikat shitese,

Shitjet e regullta ditore tek pikat shitese ,

Zhvillimi I tregut me hapjen e pikave te reja shitese,

Njohja e terenit,

Raportim ne baza ditore tek departamenit shitjes,etj

2.Merchendaiser-Pershkrimi I punes

Viziton pikat shitese

Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe ritjen e pozicionimeve neper rafta dhe extra pozitave ne markete te ndryshem,

Ben liferimin, vendosjen dhe regullimin e produkteve ne pika

Ben kontrollimin dhe menagjimin e afateve te produkteve

Raporton ne baza ditore,etj

 

3.Puntor ne Administrat-Pershkrimi punes

Asistim I puneve te ndryshme administrative,

Mban regjister te sakt dhe te plot,

Pergjegjsi per kryerjen e detyrave te ndryshme administrative etj,

4.Burime Njerzore- 1 vende-Pershkrimi I punes

Kryen pune te ndryshme te burimeve njerzore.

Orari I plot.

Aplikacioni te shkarkohet dhe te plotsohet ne formen elektronike dhe se bashku me CV, dokumentet tjera dhe foton dergohen ne emailin: burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 05.04.2020

Shkarko Aplikacionin

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top