For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

5 Vende të lira të punës

  • 5 Vende të lira të punës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 30, 2020
Skadimi : May 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prizren

Kompania “ELTECO” shpall konkurs per piken e cila gjendet ne Lubizhde – Prizren per keto vende te punes:

Financier (preferohet njohja e programit Bilanci)

Asistente administrative

Asistente ne shitje online

Web developer

Dizajner grafik

“ELTECO” ju ofron kushte Europiane te punes, dhe mundesi avansimi ne karriere.

Dergoni CV-te e juaja ne e-mail adresen: hr@beghler.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top