For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Vozitës

4 vende pune – Vozitës

  • 4 vende pune – Vozitës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 26, 2020
Skadimi : March 3, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Radio Taxi Roberti shpall konkurs për: 4 VOZITES 

Përgjegjësitë:

Vozitja e pasaxherëve simbas rregullave të brendshme të kompanise

Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës

Mirëmbajtja e veturës

Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)

Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues

Mosha e preferuar është nga 25-55 vite

Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

Kontratë pune agatgjate 

Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045/531-386 deri ne ora 18.00.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top