For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

4 pozita të punës

 • 4 pozita të punës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 30, 2020
Skadimi : October 4, 2020
Lokacioni : Prishtinë - Hajvali

Natyra Dea SH.P.K me seli ne Hajvali, Prishtine shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes

 

KONKURS

 1. Agjent/eMarketingu
 2. Shofer
 3. Asistent/e administrative
 4. Mbikeqyres i prodhimit

 

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

Agjent Marketingu:

 1. Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise
 2. Vizita e rregullt klienteve
 3. Njohja e terenit
 4. Aftesi per negocim
 5. Pervoje pune se paku nje vit ne shitje ose marketing

 

Shofer:

 1. Liferimi i mallit
 2. Njohja e terenit
 3. Shkathtesi dhe efikasitet ne pune
 4. E preferuar pervoje pune ne shperndarje te mallit

 

Asistent/e administrative:

 1. Faturimi, dhe sigurimi per mbarevajtjen e puneve administrative
 2. Mbajtja e regjistrimeve te sakta dhe te plota dhe pergjegjesia per punet administrative
 3. Pervoje pune se paku nje vit ne administrate
 4. Preferohet njohuri bazike ne barna per shkak te natyres se punes.

 

Mbikeqyres i prodhimit:

 1. Njohuri per funksionimit e makinerive te ndryshme
 2. Aftesi per menaxhim
 3. Seriozitet ne pune
 4. E preferuar pervoje pune ne kete lemi

Te gjithe kandidatet e interesuar inkurajohen te dergojne CV e tyre ne email adresen deakosove@gmail.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni


Top