For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

4 pozita – LiveChat Support Agent

  • 4 pozita – LiveChat Support Agent
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 20, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kërkojmë punëtor që e kuptojnë dhe e shkruajnë rrjedhshëm Gjuhën Angleze për pozitën LiveChat Support Agent. (Posaqërisht kërkohen agjentë qe kanë Fast Typing Skills & janë Multitasking)

Orarët e punës jane nga ora 12:00-20:00 dhe nga ora 14:00-22:00 (Dy ditë të lira gjatë javës)

Të interesuarit për poziten e lartëcekur duhet t’i dërgoni CV-të në email-in info@limitlessmarketing-ks.com me Subject “LiveChatSupportAgent”

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top