For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Vozitës

3 – Shofer/e

  • 3 – Shofer/e
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 15, 2020
Skadimi : April 5, 2020
Lokacioni : Gjithë Kosovën

Pozita: Shofer III

Departamenti: Operativa

Kompania: KCC Sh.P.K (TNT & FedEx)

Për kompaninë 

KCC Sh.P.K është përfaqësuese e kompanisë globale TNT që nga viti 2001, me një staf profesional dhe me teknologjinë më të avancuar të transportit. Tani TNT do të shkrihet në një kompani me kompaninë e mirënjohur amerikane FedEx, dhe si rrjedhojë e kësaj shkrirje, KCC Sh.P.K. është duke e rritë stafin e saj ne departamentin e operacioneve, shitjes dhe kujdesit ndaj klientit.

Detyrat dhe përgjegjësitë

Sipas orarit të përcaktuar transporton dërgesat e Economy Express (transportit rrugor) në Sofje, dhe anasjelltas

Përmbush objektivat ditore të përcaktuara nga Agjenti i Import & Eksport

Mirëmbanë automjetin që shfrytëzon për shpërndarjen/marrjen e dërgesave

Kualifikimet

Komunikues i mire (komunikativ)

Patent shofer B

Njeh gjuhen angleze apo serbo-kroate

I/e veteorganizuar

Shtesë

Puna do të zhvillohet në relacionin Prishtinë – Sofje

Kandidati do të trajnohet 1 javë në zyret e TNT-së në Prishtinë

Si të Aplikoni

Dergoni CV-në në email: info@kcc-ks.com

Afati I fundit për të derguar CV-në 5 Prill 2020

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top