For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

(3 pozita) Shofer i kategorisë B

  • (3 pozita) Shofer i kategorisë B
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 19, 2020
Skadimi : March 19, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Marrja dhe kryerja e detyrave të punës me përgjegjësi të lartë,
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit në bazë të Ligjeve të Republikës së Kosovës,
  • Mirëmbajtja e veturës,
  • Respektimi i orarit të punës,
  • Respektimi i rregullorës së brendshme të kompanisë,
  • Të respektoj hierarkinë dhe specifikat e kompanisë,
  • Ruajtja e raporteve kolegiale.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

Të jetë i sjellshëm dhe vetë-inicues,

Shkollimi i mesëm, përparësi me shkollim të lartë,

Njohja e mirë e punës me kompjuter,

Njohja e gjuhës angleze është përparësi,

Patent shofer kategoria B,

Përvojë pune, minimum 3 vjeçare.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adreses:

hr.shell.rks@gmail.com 

Në subjekt le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë: prej orës 08.00 deri në 17.00 në tel: +38649940014

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top