For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Elektricistë

3 Elektricist – Monter

  • 3 Elektricist – Monter
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 25, 2020
Skadimi : June 21, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

KONKURS PUNE

Kompania NTSH “ELING” shpall vende të lira pune:

3 Elektricist – Monter

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numra kontaktues

Tel: +383 44 777 – 517 dhe +383 49 -843 – 959

apo të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: eling.pr@gmail.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top