For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Administratë

(20) Asistent/e ne Administrate

  • (20) Asistent/e ne Administrate
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 4, 2020
Skadimi : June 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Fushë Kosovë

ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Kushtet:

TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER

TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION

Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: primex.eu@gmail.com 

ADRESA: Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top