For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Call Center

20 agjent/e të gjuhës Italiane dhe Spanjolle

  • 20 agjent/e të gjuhës Italiane dhe Spanjolle
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : January 25, 2020
Skadimi : February 12, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Në emër të kompanis Smart Com, kemi vendosur te rritemi ekipën ton ne Prishtine me 20+ punonjës, ne gjuhe Italiane dhe Spanjole.

Ne ofrojme:

Trajnime profesionale.

Orarin fleksibil prej orës 10:00-18:00.

Mundësi ngritje në karrierë.

Ambient miqësor dhe shumë benefite shtesë.

Krejt çka presim prej teje është:

Njohuri të gjuhës Italiane ose Spanjole.

Te kesh provoje pune (jo obligative)

Shkathëtësi të mira komunikimit me klientë.

Gatishmëri për punë ekipore dhe vetiniciativë

Nëse mendon se kjo shpallje të dedikohet ty, presim aplikimin tënd në smartcom.shpk@gmail.com apo mund te na kontaktoni në numrin ‭‭045 80 23 04‬‬.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top