For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Hotelieri

2 Enëlarës/e & Sallater/e

  • 2 Enëlarës/e & Sallater/e
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 11, 2020
Skadimi : April 15, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Restaurant “Te Halimi” Sh.P.K. shpall:

KONKURS 

Për plotësimin e vendeve të punës:

Enëlarës/e 

Sallater/e

“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli kryesore në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare, si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi. Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të lartëcekura për nevojat e Restaurantit në Prishtinë ( Marigona Residence- Çarshi).

Nga Kandidatët kërkohet:

Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;

Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;

Të kenë paraqitje profesionale;

Aftësi të mira komunikuese;

Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);

Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën info@tehalimi.me 

Në subject të ceket pozita dhe vendi ku aplikoni. Nuk pranohen forma të tjera të aplikimit. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top