For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

19 vende të lira pune

  • 19 vende të lira pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 25, 2020
Skadimi : June 15, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me kompaninë D Group GmbH në Gjermani, shpall konkurs për vende të reja pune:

  • Inxhinier i Makinerisë / Operatorë në makinën CNC

Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.

Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar.

Aftësi për të përgatitur dhe përdorur makinat CNC, me anë të së cilave kryen detyra si shpime, grryrje, bluarje dhe të tjera funksione me anë të maqinës.

Aftësi për të përkthyer udhëzimet në komandat kompjuterikenë mënyrë që makina të realizoj dhe përfundoj funksionin e duhur.

Njohuri në përgatitjen dhe ngarkimin e lëndëve të para dhe pjesëve të ndryshme në makinë.

Njohuri në mbikqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mire.

Kualifikimet:

Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si Operator me makina CNC.

Të jetë së paku student në fakultetin e makinerisë.

Të ketë njohuri në përdorimin e maqinave CNC.

Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.

Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

  • 2 Prezentuese e produkteve

Të ketë shkollim të larte,

Të jetë fleksibile dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.

Te ketë kompnikim dhe vision per arritjet e qellimeve te kompanise.

Prevoja e punes nuk eshte e domosdoshme

Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

  • 2 Menagjere te shitjes dhe marketing

Kushtet për Aplikim:

Të ketë shkollim të larte,

Të jetë fleksibile dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.

Te ketë kompnikim dhe vision per arritjet e qellimeve te kompanise.

Prevoja e punes nuk eshte e domosdoshme

Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

  • 5 Montera per Dyer Dritare PVC – Alumin

Kushtet për Aplikim: 

Të ketë shkollim të mesëm,

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.

Përvoja e punës obligative, ose ka perparsi.

Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

 

  • 2 Menagjer prodhimi montim matje (arkitekt)

Kushtet për Aplikim:

Të ketë shkollim të mesëm,

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.

Përvoja e punës ne lemin e dyerve dhe dritareve do te ket peparsi.

Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top