For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

11 vende – Konkurs për Mjeshtër të ndryshëm

 • 11 vende – Konkurs për Mjeshtër të ndryshëm
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 7, 2020
Skadimi : June 19, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Konkurs punë në Hymeri Group – Mjeshtri SHPK

Titulli i punës: Mjeshtër i Ujësjellësit dhe Ngrohjes

Lokacioni: Prishtinë

Pozita të lira: 4

Paga Bazë: 500 euro (bonuse shtesë për secilën punë të kryer)

Detyrat punës:

 • Pranimi i detyrave nga mbikëqyrësi,
 • Vizita te klientët sipas terminëve të caktuara,
 • Ofrimi i shërbimeve në kohë,
 • Instalime të reja në objekte komerciale dhe rezidenciale,
 • Raportimi për punët e kryera në baza ditore,
 • Pranimi dhe dorëzimi i veturës në baza javore.

Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme,
 • Të ketë përvojë pune së paku 3 vite,
 • Të ketë patentë shofer,
 • Të jetë komunikative dhe i aftë të punoj në grup,
 • Të jetë i certifikuar për dhënien e ndihmës së parë.

 

Titulli i punës: Mjeshtër i Teknikës së Bardhë

Lokacioni: Prishtinë  

Pozita të lira: 2

Paga Bazë: 500 euro (bonuse shtesë për secilën punë të kryer)

Detyrat punës:

 • Pranimi i detyrave nga mbikëqyrësi,
 • Vizita te klientët sipas terminëve të caktuara,
 • Ofrimi i shërbimeve në kohë,
 • Rregullimi i pajisjeve shtëpiake në adresën të klientit apo në servisin e kompanisë,
 • Raportimi për punët e kryera në baza ditore,
 • Pranimi dhe dorëzimi i veturës në baza javore.

Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme,
 • Të ketë përvojë pune së paku 3 vite,
 • Të ketë patentë shofer,
 • Të jetë komunikative dhe i aftë te punoj ne grup,
 • Të jetë i certifikuar për dhënien e ndihmës së parë.

 

Titulli i punës: Mjeshtër i Energjisë Elektrike

Lokacioni: Prishtinë  

Pozita të lira:

Paga Bazë: 500 euro (bonuse shtesë për secilën punë të kryer)

Detyrat punës: 

 • Pranimi i detyrave nga mbikëqyrësi,
 • Vizita te klientët sipas terminëve të caktuara,
 • Ofrimi i shërbimeve në kohë,
 • Instalime të reja në objekte komerciale dhe rezidenciale,
 • Raportimi për punët e kryera në baza ditore,
 • Pranimi dhe dorëzimi i veturës në baza javore.

Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme,
 • Të ketë përvojë pune së paku 3 vite,
 • Të ketë patentë shofer,
 • Të jetë komunikative dhe i aftë të punoj në grup,
 • Të jetë i certifikuar për dhënien e ndihmës së parë.

Për mjeshtrit jashtë regjionit të Prishtinës ofrojmë edhe akomodimin!

Të interesuarit për punë mund të dorëzojnë CV në formë eletronike tek: hr@hymeri.com, apo të aplikojnë përmes telefonit më së largu deri më 19.06.2020, ose aplikojnë fizikisht në zyrat tona në Llapnasellë, km i 4 Prishtinë – Ferizaj.

Për më shumë informata: 049 75 75 75; 044 75 75 75; 045 75 75 75

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 



Lokacioni
Post your rating


Top