For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

11 Agjent/e i/e shitjes, Motorrist PR dhe PZ

  • 11 Agjent/e i/e shitjes, Motorrist PR dhe PZ
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 15, 2020
Skadimi : April 11, 2020
Lokacioni : Prishtinë & Prizren

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri, gjithashtu me degët tona në disa qytete kryesore në të dyja shtetet.

Autopasion Shpk shpallë vende të lira Pune: 

POZITA: 

AGJENT/E SHITJE – Prishtinë (2) dhe Prizren (2) 

MOTORRIST – Prishtine (5) Prizren (2)

Kualifikimet e kërkuara:

Të ketë të përfunduar njërin nga fakultetet (fakulteti i inxhinierisë mekanike-përparësi);

Të ketë përvojë në shitje;

Të ketë integritet personal;

Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;

Shkathtësi komunikuese;

I/e gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;

I/e gatshëm të punoj nën presion të punës;

Të jetë fleksibil/e

Të jetë banor i qytetit të pozitës përkatëse (Prishtinë dhe Prizren)

Mosha e pranueshme nën moshën 30 vjeçare

Ofrohet:

Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Orari i punës:  E hënë – E shtunë, prej orës 08:00 – 16:30

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: apliko@hotmail.com 

Ju lutemi të cekni në subjekt pozitën dhe lokacionin për të cilën aplikoni p.sh (AGJENT SHITJE – PRISHTINE) ose (AGJENT SHITJE PRIZREN)

Gjithashtu, dërgoni CV-në me fotografi, apliakcionet tjera nuk pranohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top