For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

10 Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit

  • 10 Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 14, 2020
Skadimi : April 18, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Cilat janë detyrat e juaja? 

Të përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte

Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë

Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail.

Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

 

Çka presim ne nga ju? 

Nivel shumë të mirë të gjuhës italiane (në të shkruar dhe të folur)

Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese

Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime

Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta

Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

 

Çka përfitoni ju nga ne? 

Paga konkurruese

Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)

Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit

Mundësi zhvillimi profesional

 

Ju mund të kontaktoni ekipin tonë të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme në: kosovo.careers@sutherlandglobal.com, apo në: +383 49 955 470.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top