For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Hotelieri

(10) Vende të lira pune

  • (10) Vende të lira pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 26, 2020
Skadimi : March 26, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Pasta FASTA rekruton Agjente Telefonatash

Detyrat kryesore jane:

•Pranimi i porosive me korrektesi

•Miresjellja dhe komunikimi direkt me klientin

•Organizimi i porosive

•Shkathtesia dhe shpejtesia gjate pergjegjesive te punes

•Mirembajtje e vendit te punes

Orari 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00

***

Pasta FASTA rekruton Shperndares Ushqimi. 

Detyrat kryesore jane:

•Shperndarje e ushqimit me korrektesi

•Miresjellje dhe komunikim adekuat me klientin

•I pergjegjshem per pergjegjesite e dhena

•Mirembajtje e vendit te punes

***

Pasta FASTA rekruton Ndihmese per Pune Kuzhine.

Detyrat kryesore jane:

•Zierje e pastave

•Grirja dhe pergatitja e perimeve

•Mirembajtje e vendit dhe veglave te punes

•Shpejtesi e shkathtesi per pergjegjesite e dhena

***

Pasta FASTA rekruton ne sektorin e shitjes – Shankiste 

Detyrat kryesore jane:

•Sherbim i pastave

•Miresjellje dhe komunikim direkt me klientin

•Mirembajtje e vendit te punes

•Shkathtesi dhe korrektesi ne pergjegjesite e dhena.

 

Orari 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00.

Per aplikim ne nr. 049430113 ose ne emailin urata_plakolli@hotmail.com

 

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top