For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

10 Agjente të shitjes në teren

  • 10 Agjente të shitjes në teren
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 3, 2020
Skadimi : March 15, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Kërkohen 10 agjente të shitjes në teren për punë në Departmentin e Shitjes.

Përshkrimi i pozitës: 

Të bëjë promocionin apo shitjen të shërbimit/produktit qe ofrojmë në teren mbrenda lokacionit të Prishtinës. Puna është 3h në ditje, 3 ditë të javës. Për cdo shitje ofrohen bonuset.

Alba Connect SH.P.K:

Kompani serioze me bazë stabile në treg

Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligj

Paga me korrektësi të plotë

Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit

Mundësi në ngritje profesionale

Ambient i shkëlqyeshëm i punës

Staf serioz dhe i respektueshëm

Orari: 3 ditë pune në javë (3 orë në ditë)

 

Përgjegjësitë:

Prezenton shërbimin e kompanisë në menyrë adekuate

Ndjek apo arrin targetet e caktuara

Te bëjë shitjen e produktit/shërbimeve

Kushtet: 

Experiencë në shitje apo promocion (obligative)

Kreativitet dhe origjinalitet në punë

Vullnet, gatishmëri, ambicje, vet-iniciativë

Shkathtësi të mira komunikuese

Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë

Korrektësi dhe mirësjellje në punë

Femër e moshës 18-25 vjeçare

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në “Subject”.

 

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t’ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail: sales@albaconnect.com

Viber/WhatsApp: +38349972700

Web: www.albaconnect.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top