For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Tjetër

(1) Team Member`

 • (1) Team Member`
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 4, 2020
Skadimi : March 3, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Mundësi punësimi në KFC Kosova

Vendi i punës: KFC Rrethi tek «Marigona»

Orari: full time & part time (me ndërrime)

Pozita: Team Member në Restaurant

Pavarësisht a po kërkoni një punë me orar të plotë apo një punë shtesë përderisa jeni duke u shkolluar, në KFC, asnjë ditë nuk është e njëjtë, me gëzim dhe argëtim dhe sfida të reja çdo ditë!

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e konsumatoreve, andaj detyrat e punës konsistojnë në kujdesin ndaj klientit, përgatitjen e ushqimit dhe pastrimin e ambientit

– gjithmonë me standard të jashtëzakonshëm!

Ajo që ne duam nga ju është që ju:

 • Keni guxim dhe jeni të gatshëm për një ditë të gjallë
 • Keni qejf dhe dëshirë të punoni me ushqim dhe klientë
 • Jeni të kujdesshëm dhe të saktë
 • Keni shumë energji dhe motivim
 • Jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një qëndrim të mirë
 • Jeni vetvetja dhe argëtoheni – edhe nëse jeni në punë

Çfare merrni mbrapa?

 • Ju mësoni si ta organizoni kohën tuaj
 • Ju fitoni përvojë të vlefshme në kujdesin ndaj klientit dhe punën në ekip
 • Trajnim i duhur nën përcjellje të plotë – Ne jemi krenarë për programin tonë të gjerë të trajnimit dhe zhvillimit
 • Mundësi të mira zhvillimi – Ne bëjmë çdo përpjekje që ju të keni një hap të mirë në karrierën tuaj
 • Shujtë ditore gjatë pauzës dhe 20% zbritje jashtë orarit
 • Kontratë, shtesa dhe pushime sipas ligjit ne fuqi
 • Sigurim shëndetësor – me mundësinë për të shtuar ndonjë anëtar të familjes
 • Bonusa dhe incentiva gjatë tërë vitit
 • Vlerësime të performancës

Për aplikim na shkruani dhe dërgoni CV në email: jobs@kfc-kosova.com me subject “KFC Rrethi”

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top