For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Programerë

(1) React.js Lead Developer

  • (1) React.js Lead Developer
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : January 27, 2020
Skadimi : February 29, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Jemi duke kërkuar një zhvillues dhe lider të mirë në React.js për të ju bashkangjitur ekipit.

Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të ‘user interface’, implementimi i tyre duke u bazuar në praktikat më të mira në React.js dhe udhëheqja e ekipit.

Rroga e mirë (1000 – 2000 EUR) + benefite tjera.

Apliko Këtu

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top