For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Elektricistë

(1) Ndihmës i instalimeve elektrike

  • (1) Ndihmës i instalimeve elektrike
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : January 28, 2020
Skadimi : February 10, 2020
Lokacioni : Prishtinë - Shkabaj

Kërkohet ndihmës i instalimeve elektrike

-Në objekte banimi dhe zyra të punës

Kriteret e punësimit

  1. Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme
  2. Përparësi do të ketë përvoja e punës në këtë lëmi
  3. Të ketë aftësi të mira kounikimi
  4. Të jetë I përshtatshëm për punë ekipore

Procedurat e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në email: infokosova@albaelettrica.al

Afati I fundit për aplikim është 10.02.2020

Do të ftohen për intervistë vetëm kandidatët që do të hyjnë në rethin e ngushtë

Lokacioni dhe info:

Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë, Km 3, Shkabaj

Tel: +383 387 53056

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top