For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

(1) Liferues Malli

  • (1) Liferues Malli
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 4, 2020
Skadimi : February 14, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Liferues Malli

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

Është përgjegjës për transportimin e mallrave te aranzhuara ne baze të kërkesës dhe destinacionit te caktuar.

Eshte i obliguar ti permbahet vizitave liferuese te percaktuara.

Është i obliguar të siguroj që makinat e kompanisë te drejtohet sipas standardeve dhe rregullave te kompanise dhe komunikacionit.

Është i obliguar të asistoj dhe kontrolloj ngarkesen e mallit ne veturen e tij.

Eshte pergjegjes per sigurine e pagesave te bleresve ndaj mallit dhe perkujdeset qe mjetet te dorezohen ne kompani ne baze te procedurave ne fuqi.

Eshte pergjegjes per kthimin e ambalazhave dhe paletave sipas procedurave.

Është përgjegjës të siguroj që informatat ruhen në konfidencialitet.

Detyra tjera sipas nevojës te percaktuara nga mbikqyresi i tij/saj.

Kualifikimet Profesionale

Eksperience pune në distribuim për të paktën 1 vit

I/e motivuar dhe ambicioz/e

Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore

Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit

Patentë shoferi kategorinë “C”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: Burimet.Njerezore@meridian-ks.com

Konkursi qëndron i hapur prej datës 04 Shkurt, 2020 deri më 14 Shkurt, 2020.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top