For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Dizajn

1 Dizajner/e

  • 1 Dizajner/e
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 7, 2020
Skadimi : June 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kerkojme Dizajner/e (part time) per mobileri dhe fasada.

Eshte obligative me pas njohuri ne njeren nga keto lami te cekura me lart.

Puna kryesisht eshte 3D

Orari i punes sipas marrveshjes 08:00-12:00 & 12:00-16:00

Hene-Premte

Lokacioni i zyres eshte ne parkun e biznesit ne Drenas.

Info@kras-group.com

Tel/+383 45 900977

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top