For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Shitës/e

(1) Asistente e Shitjes dhe (1) Arkatare

 • (1) Asistente e Shitjes dhe (1) Arkatare
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 10, 2020
Skadimi : February 3, 2020
Lokacioni : Prishtinë - ALBI Mall

Vero Moda hap vend të lirë pune për: 

 • Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes / Arkatare
 • Punonjës: të rregullt
 • Orari i punës: i plotë
 • Vendi i punës: Albi Mall, Prishtine
 • Afati për Aplikim: deri më  03/02/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 • Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 • Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 • Mirëpret klientët,
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 • Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 • Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 • Arsimimi i mesem ose i lartë
 • Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 • Shkathtësi të mira komunikuese,
 • Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com
 • Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top