For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

(1) Agjent i shitjes

  • (1) Agjent i shitjes
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : January 28, 2020
Skadimi : February 10, 2020
Lokacioni : Prishtinë - Shkabaj

Kërkohet agjent i shitjes për brendin MILWAUKEE

Kriteret e punësimit

  1. Të ketë njohuri për produktet e kësaj fushe
  2. Të ketë njohuri të tregut vendor
  3. Të ketë aftësi të mira komounikimi të punës në grup
  4. Njohja e gjuhës angleze mbi nivelin mesatar

Procedurat e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në email: infokosova@albaelettrica.al

Afati I fundit për aplikim është 10.02.2020

Do të ftohen për intervistë vetëm kandidatët që do të hyjnë në rethin e ngushtë

Lokacioni dhe info:

Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë, Km 3, Shkabaj

Tel: +383 387 53056

 

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top