For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Arkivi i Blogut

Vende të lira pune – Asistente të Shitjes

Vende të lira pune – Asistente të Shitjes

A&M Clothes hape vend të lire pune për:  Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes  Punonjës: të rregullt  Orari i punës: i plotë  Vendi i punës: Prishtinë  Afati për Aplikim: deri më 24/09/2020 Detyrat e Asistentit të Shitjes:  Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,  Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë […] Lexo më shumë

Kërkohen 20 Punëtor të Ndërtimtarisë

Kërkohen 20 Punëtor të Ndërtimtarisë

KONKURS PUNE Kompania “N.N”QUKA-Co”Shpall konkurs pune. Titulli i pozitës së punës: Puntor te ndertimatris Pozita të lira : 20 Mjeshter 5 pozita Rroga NETO 1000 Euro Ndihmes mjeshter 5 pozita NETO 620 Euro Puntor fizik 10 pozita 400 Euro Vendi i punes eshte ne Brezovice Puntoret e kane te sigurar fjetjen nga E hena deri […] Lexo më shumë

Instalues Elektrik

Instalues Elektrik

Albaelettrica Sh.p.k hap konkurs për vend të lirë pune – Pozita: Instalues Elektrik Lexo më shumë

Mjeshtër

Mjeshtër

Konkurs per pune “Kras Group” sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune: Mjeshter (Alumin-PVC) – 1 Pozite *Biografija juaj (CV) *Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC *Te kete pervoje pune se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune) Çka ofron komanija: Kontrat pune Sigurim jetesor Pushimi sipas ligjeve ne fuqi Trainime profesionale […] Lexo më shumë

Mjeshtër

Mjeshtër

Restaurant “Te Halimi” Sh.P.K. Prizren shpall: KONKURS Për plotësimin e vendit të punës: Mjeshtër Përshkrimi i punës: Të realizoj mirëmbajtjen rutinore dhe preventive si dhe riparimin e pajisjeve dhe sistemeve të punëve elektrike, mekanike dhe hidrosanitare, të kryej riparime të vogla dhe të mëdha të objekteve, pajisjeve ose sistemeve sipas shkathtësive dhe përvojës specifike siq […] Lexo më shumë

Recent Comments

    Archives

    Categories

    • No categories

    Top